Welkom bij Kuijper Franchise BV

Graag laten wij u op deze website alvast kort kennismaken met Kuijper Franchise BV | Vrijehuizenmarkt.nl.

Vrijehuizenmarkt.nl is een landelijk opererende franchise-organisatie op het gebied van vastgoedmakelaardij. Ze bestaat al sinds 2001, maar is begin 2011 overgegaan in andere handen. De nieuwe eigenaar heeft een flinke reorganisatie doorgevoerd, waardoor Vrijehuizenmarkt.nl weer helemaal up-to-date is: een professionele, vooruitstrevende en betrouwbare makelaarsorganisatie.

^ Omhoog franchise
Wat is franchise?

Franchise is een vorm van samenwerking tussen twee partijen (de franchisegever en de franchisenemer) met de bedoeling er beide beter van te worden. Als zo’n samenwerking aanvoelt als een warme jas, weet u dat u aan het juiste adres bent. Als franchisenemer kunt u gebruikmaken van bestaande producten, diensten en ervaringen tegen een prijs die, bij een goede formule, zichzelf altijd terugverdient.

Vrijehuizenmarkt.nl beschikt over zo’n sterke formule. Het concept heeft zich immers al bewezen en u hoeft niet meer zelf het wiel uit te vinden. Als franchisenemer krijgt u centrale ondersteuning op velerlei gebieden, zowel vakinhoudelijk als marketingtechnisch. Deze begeleiding gaat niet ten koste van uw vrijheid, want u bent en blijft zelfstandig ondernemer. Dat betekent dat u onder de vlag van Vrijehuizenmarkt.nl uw eigen kantoor grotendeels naar eigen inzicht kunt leiden. De combinatie van regionale dekking met landelijke uitstraling biedt alle partijen voordeel en oefent ook een grotere aantrekkingskracht uit op de consument.

^ Omhoog franchise
De formule.

De formule van Vrijehuizenmarkt.nl wordt continu getoetst aan nieuwe ontwikkelingen en waar nodig bijgesteld. Daardoor loopt de organisatie voorop in de markt, die erg gevoelig is voor conjuncturele invloeden. Onze visie op de makelaardij bestaat uit optimale presentatie en dienstverlening, gevoed door een brede vakkennis en kennis van de lokale/regionale markt. De opbouw van een succesvolle makelaardij is een geleidelijk proces. Alle franchisenemers worden intern opgeleid tot professionals op elk vakonderdeel. Vrijehuizenmarkt wil het vertrouwen van de consument winnen door een juiste mix van vakmanschap en stijlvolle presentatie op alle fronten.

^ Omhoog franchise
Wat wij bieden.

Als franchisenemer kunt u van ons veel verwachten op zowel primair als secundair gebied. Wij zijn er immers van doordrongen dat een succesvolle franchise-organisatie valt of staat bij haar franchisenemers. U bent ons visitekaartje. Daarom bieden wij het volgende:

 • unieke interne opleiding tot makelaar
 • eigen werkgebied met uitstekende omzetpotentie
 • een professionele website gekoppeld aan een klantrelatiesysteem (CRM)
 • starten vanuit huis behoort tot de mogelijkheden
 • volledige ondersteuning vanuit centrale organisatie
 • regelmatige franchise-bijeenkomsten met collega’s
 • entree-fee inclusief volledige huisstijl, website, CRM-systeem, media-menu, training en opleiding
 • vaste maandelijkse bijdrage (niet omzetafhankelijk)
 • eigen kantoorpagina met individuele invulmogelijkheden
 • handboek formule en huisstijl
^ Omhoog franchise
Hoe ziet het profiel van onze nieuwe franchisenemer eruit?

Vrijehuizenmarkt.nl zoekt enthousiaste en gemotiveerde franchisenemers die met behulp van onze formule een succesvolle carrière willen opbouwen in een dynamische markt. Uw succes wordt grotendeels bepaald door uw eigen inzet en capaciteiten. Kandidaten dienen naast het reeds genoemde enthousiasme en doorzettingsvermogen te voldoen aan de volgende voorwaarden:

 • een MBO werk- en opleidingsniveau
 • affiniteit met ‘huizen’, ‘wonen’, ‘makelaardij’ en ‘mensen’.
 • communicatief, representatief en commercieel ingesteld
 • in bezit van auto, telefoon en computer en (thuis)kantoor binnen uw nieuwe werkgebied
 • full-time inzetbaar
^ Omhoog franchise
Beschikbare werkgebieden:

Op dit moment zijn er in iedere provincie nog mogelijkheden voor het starten van een eigen makelaarskantoor. Op onze website www.vrijehuizenmarkt.nl kunt u zien waar op dit moment onze kantoren actief zijn en wat hun werkgebieden zijn.

Heeft bovenstaande informatie uw interesse gewekt, dan maken wij graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek nader met elkaar kennis te maken.

^ Omhoog

Vrijehuizenmarkt.nl; de sleutel tot een succesvolle carrière.

Is uw interesse gewekt? Neem contact op met:

Bookmark and Share